Μεγάλη συγκέντρωση ενστόλων στο Σύνταγμα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.2.17

Μεγάλη συγκέντρωση ενστόλων στο Σύνταγμα


Στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, οι ένστολοι υπενθυμίζουν τα όσα υποσχέθηκε η κυβέρνηση προεκλογικά, με βίντεο το οποίο παίζει συνεχώς σε οθόνη πάνω στην εξέδρα. Στη συγκέντρωση παρών ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, από τον οποίο, ωστόσο, ζητήθηκε να αποχωρήσει.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής "ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τα Σώματα Ασφαλείας".
Οι ίδιοι απαιτούν «πλήρη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, τερματισμό των περικοπών των δαπανών, νέες προσλήψεις, έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου, την διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και επιστροφή των «αποθεματικών», καθώς και την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας».
«Ας δώσουμε ένα τέλος όλοι μαζί στον εμπαιγμό και την απαξίωση» σημειώνουν οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, ενώ κάλεσμα σε συναδέλφους τους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο απευθύνουν και αστυνομικοί που συμμετέχουν σε συνδικαλιστικά όργανα και υπηρετούν στα ΜΑΤ.
Παρόντες στη συγκέντρωση και τα Συνδικάτα αστυνομικών Αλβανίας και Κύπρου.

Πηγή CNN.gr