Δροσόπουλου Αλέκος : Είμαστε εδώ για να βάζουμε τους συκοφάντες στην θέση τους . - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.6.18

Δροσόπουλου Αλέκος : Είμαστε εδώ για να βάζουμε τους συκοφάντες στην θέση τους .

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος και Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕΠΛΣ  Δροσόπουλος Αλέκος στο 21ο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε για την αδικία της μη χορήγησης του επιδόματος παραμεθορίου για τα στελέχη που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές Θεσπρωτίας–Κέρκυρας.
Ο Δροσόπουλος ενώ περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν τα στελέχη που υπηρετούν στην Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα ειδικά τα πρώτα χρόνια του μεταναστευτικού θρηνώντας και θύματα ξεχασμένοι από την Πολιτεία . Παρότι ο κύριος Υπουργός είχε δεσμευτεί ότι δικαιούχοι θα είναι και τα στελέχη που υπηρετούν  στις Λιμενικές Αρχές Θεσπρωτίας–Κέρκυρας  εντούτοις αυτό δεν έγινε πράξη.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος μεταβιβάζοντας τον προβληματισμό των γυναικών συναδέλφων στο σώμα του συνεδρίου  σχετικά με τον υπολογισμό της στρατιωτικής θητείας για την προαγωγή στον επόμενο βαθμό  .
Στο τέλος ανέφερε αυτό που συστηματικά είχε διαστρεβλωθεί ως άποψη του,  σχετικά με την μετάθεση τριτέκνων-ευρύτερων συνυπηρετήσεων  καταλήγοντας ότι η πλειοψηφία θέτει τους ευνοϊκούς  όρους και όλοι πρέπει να τους σεβόμαστε.