Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ.: Συνεργασία με την Carma Auto Detailing - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.6.18

Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ.: Συνεργασία με την Carma Auto Detailing

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ Λ.Σ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ την Carma Auto DetailingΗ Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει άλλη μια παροχή υπέρ των συναδέλφων μας με την εταιρεία Carma Auto Detailing που με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου ειδικεύεται σε μικροεπισκευές, βαφές, περιποίηση χρώματος και αντηλιακές μεμβράνες.

Η συμφωνία που καταφέραμε και πέτυχαμε είναι όλοι οι συνάδελφοι δείχνοντας την υπηρεσιακή τους ταυτότητα να έχουν :

Έκπτωση 15% για εξωτερικές μικροεπισκευές, τοπικές ή ολικές βαφές, γυάλισμα ή και κεραμική προστασία στο όχημα σας με υλικά των εταιριών 3Μ, Sikkens και Williams

Αντηλιακές μεμβράνες Johnson Window Films – made in USA, σειρά Marathon με εφ’ όρου ζωής εγγύηση, φίλτρο 99% από την UV ακτινοβολία, ελάττωση εισερχόμενης θερμότητας έως και 70%:

Smart / μικρό cabrio90€
- Τρίπορτο / cabrio110€
- Τετράπορτο / 5πορτο: 120€
- Τζιπ / SUV130€

*Η προσφορά αφορά τα πλευρικά και πίσω υαλοστάσια, όχι το εμπρόσθιο τζάμι (επιπλέον 100-120€) **Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ


Για ραντεβού καλέστε στο 210 – 9952527, 6948 – 050425
Carma Auto Detailing: Δωδεκανήσου 15 – Άλιμος, 17456, 200m από Σταθμό Μετρό Ηλιούπολης (Facebook / Instagram / Google Maps : Carma Auto Detailing)
Μην παραλείπετε να ενημερώνεστε από το site : http://mazi-enosi.blogspot.gr/  Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. καθώς εκεί αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις και τα νέα μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .