Λιμενικό Σώμα : Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 27,4 γραμμαρίων κοκαΐνης και 5,9 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.4.19

Λιμενικό Σώμα : Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 27,4 γραμμαρίων κοκαΐνης και 5,9 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Στη σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ.) του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, κατόπιν ελέγχου στο Ε.Ι.Χ. όχημα ιδιοκτησίας του ανωτέρω, βρέθηκε σε αποθηκευτικό χώρο της πόρτας του οδηγού, μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ναρκωτική ουσία,  κοκαΐνη, μικτού βάρους ενός (01) γραμμαρίου, καθώς και τρία (03) κινητά τηλέφωνα.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 45χρονου, όπου κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ναρκωτική ουσία, κοκαΐνη, μικτού βάρους 20,4 γραμμαρίων,  
-μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 5,9 γραμμαρίων, 
-έξι (06) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ναρκωτική ουσία, κοκαΐνη, μικτού βάρους 01 γραμμαρίου έκαστη, 
-μία (01) ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας,  κοκαΐνης, 
-μία (01) σιδερογροθιά, 
-δύο (02) κινητά τηλέφωνα και 
-το χρηματικό ποσό των 17.220 ευρώ.
Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, καθώς και το Ε.Ι.Χ. όχημα.