Λιμενικό Σώμα : Άλλη μια επιτυχία του λαγωνικού Κ9 Ugly στην Μύκονο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.4.19

Λιμενικό Σώμα : Άλλη μια επιτυχία του λαγωνικού Κ9 Ugly στην Μύκονο

Με τη συνδρομή του λαγωνικού Κ9  Ugly η ειδική ομάδα των Λιμενικών, κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να πιάσει ακόμη τέσσερα άτομα και να κατασχέσει τις παράνομες ουσίες.

 Σαρώνουν οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου οι οποίοι στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών που βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες σε εξέλιξη πιάνουν στα δίχτυα όσους ταξιδεύουν από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας στο κοσμοπολίτικο νησί κουβαλώντας κοκαΐνη, χάπια και χασίς.

Με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου λαγωνικου Κ9 με το όνομα Ugly η ειδική ομάδα των Λιμενικών, κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να πιάσει ακόμη τέσσερα άτομα και να κατασχέσει τις παράνομες ουσίες που έκρυβαν πάνω τους.

Χθες, συνελήφθη ένας 30χρονος Έλληνας ο οποίος ταξίδεψε από τη Σύρο για να εργαστεί στο νησί και όπως διαπιστώθηκε έκρυβε κάνναβη στο μηχανάκι του και ένας Αλβανός ο οποίος δεν κατάφερε ούτε και αυτός να τη γλιτώσει από το “σκανάρισμα” των έμπειρων ανδρών της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου και της Ugly.

Σήμερα, σε άλλη επιχείρηση έπεσαν στα δίχτυα τους άλλα δύο άτομα τα οποία μετέφεραν σακουλάκια με χασίς.

Οι συγκεκριμένοι Έλληνες ηλικίας 28 και 26 ετών όπως είπαν ταξίδεψαν στο νησί για να εργαστούν σε ξενοδοχείο.