Συλλήψεις ημεδαπών και αλλοδαπού στην Ελευσίνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.4.19

Συλλήψεις ημεδαπών και αλλοδαπού στην Ελευσίνα

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 32 και 44 ετών, και ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας. 
Ειδικότερα, κατόπιν ενημέρωσης από ιδιώτη, τα ανωτέρω στελέχη μετέβησαν στην περιοχή “ΒΛΥΧΑ” Ελευσίνας με περιπολικό σκάφος ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και με περιπολικό όχημα ΛΣ-ΕΛΑΚΤ από ξηράς, διαπιστώνοντας ότι σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο ήταν πλαγιοδετημένο στο σημείο, είχαν παραβιαστεί χώροι αυτού και είχαν προκληθεί υλικές ζημιές, ενώ από το μηχανοστάσιο είχαν εξαρμωθεί εξαρτήματα και στη γέφυρα του πλοίου είχε γίνει απόπειρα αφαίρεσης ναυτιλιακού εξοπλισμού.
Πλησίον του σημείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο  32χρονος και ο 35χρονος, ενώ κατόπιν έρευνας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 44χρονος, ως οδηγός και ιδιοκτήτης Ι.Χ.Ε. οχήματος με τρέιλερ, εντός του οποίου ανευρέθησαν διάφορα εργαλεία, σάκοι και μπρούτζινα αντικείμενα. Επιπροσθέτως, λίγα μέτρα πιο κάτω εντοπίστηκε λέμβος, για την οποία ο 44χρονος επέδειξε ναυτιλιακό έγγραφο το οποίο δεν αντιστοιχούσε στα στοιχεία της λέμβου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα με το ρυμουλκό, η λέμβος και ο εξωλέμβιος κινητήρας, διαρρηκτικά εργαλεία, ένας σουγιάς πτυσσόμενος με δύο λεπίδες οκτώ και εννέα εκατοστών, το ποσό των χιλίων εκατόν πενήντα ευρώ (1.150€) που έφερε ο 44χρονος, τρία (03) κινητά τηλέφωνα και ένας (01) φορητός υπολογιστής.