Λιμάνι Πειραιά: Έκρυψε τον ήλιο ο γίγαντας των ωκεανών – Εντυπωσιακές φωτογραφίες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.4.19

Λιμάνι Πειραιά: Έκρυψε τον ήλιο ο γίγαντας των ωκεανών – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Στο Λιμάνι του Πειραιά το υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής διευθύνοντος σύμβουλος Capt. Weng Lin και στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε. παρουσία και άλλων παραγόντων της κρουαζιέρας.
Το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο (Απρίλιος 2019) μήκους 348 μ., ζυγίζει 168.000 τόνους, έχει χωρητικότητα 4.246 επιβατών και διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας και διασκέδασης, ενώ στοίχισε περίπου 1 δισ. δολάρια η κατασκευή του.

Κατά την εθιμοτυπική τελετή ο αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. επέδωσε στον πλοίαρχο Cpt. Charles Sigmund Teige, τιμητική πλακέτα και δώρα (βιβλία), επισημαίνοντας:

“Ο Πειραιάς διαθέτει το μεγαλύτερο terminal κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου και αποτελεί ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι που μπορεί να φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα πλοία στον κόσμο παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO”.

Να σημειωθεί ότι από τις προκρατήσεις για το 2019 αλλά και από τα στοιχεία του α’ τριμήνου προκύπτουν θετικά μηνύματα για το λιμάνι του Πειραιά και ιδιαίτερα η αύξηση του homeporting που αποτελεί στρατηγικό στόχο της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε.

Λιμάνι Πειραιά: Και ένα και δύο κρουαζιερόπλοια…

Στο λιμάνι του Πειραιά εκπρόσωποι της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. υποδέχθηκαν ένα ακόμη νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο, το “BOUGAINVILLE” που ναυπηγήθηκε επίσης τον Απρίλιο του 2019.

Στον πλοίαρχο του Cpt. Remi Genevaz παραδόθηκε από τη διοίκηση του λιμανιού τιμητική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Το κρουαζιερόπλοιο “BOUGAINVILLE” που πραγματοποιεί το παρθενικό του δρομολόγιο και ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά, ανήκει στην εταιρεία PONANT η οποία δραστηριοποιείται με τρία πλοία σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο και θα πραγματοποιήσει πάνω από 23 αφίξεις στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2019.
newsit.gr