Η ΕΠΛΣ Ν. Φθιώτιδος με το Βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ κ. Οικονόμου Ιωάννη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.8.19

Η ΕΠΛΣ Ν. Φθιώτιδος με το Βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ κ. Οικονόμου Ιωάννη


      Η Ένωσή μας πρόκειται να πραγματοποιήσει μια σειρά επισκέψεων στους πολιτικούς παράγοντες του  Νομού   μας, ανάλογα με τα επιμέρους προγράμματά τους, με σκοπό την αρχική ενημέρωσή τους, αναφορικά με τους στόχους της Ένωσης και την παράθεση και συζήτηση των προβλημάτων.
      Η έναρξη αυτών των επισκέψεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 02-08-2019, με τη συνάντηση της  ΕΠΛΣ Ν. Φθιώτιδος με το Βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ κ. Οικονόμου  Ιωάννη.
      Κατά τη συνάντηση, η Ένωσή μας συνεχάρη το κ. Οικονόμου για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του. Ο κ. Οικονόμου μας έδωσε συγχαρητήρια για την ίδρυση της  Ένωσής μας, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα εγχείρημα αξιέπαινο που έλειπε από το Νομό μας.  Ακολούθως, αναφέρθηκαν οι στόχοι της Ένωσής μας, καθώς και τα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους και τις Υπηρεσίες μας, τα οποία ο κ. Οικονόμου  παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει από μέρους του κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.  Τέλος, ενθάρρυνε την ακλόνητη συνέχεια του τίμιου έργου μας και δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στην Ένωσή μας.


ΓΙΑ   ΤΟ   Δ.Σ.
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ  Γεώργιος                                       ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κωνσταντίνος