ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ : Διεύρυνση συνεργασίας με τα καταστήματα Public Πανελλαδικώς - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.9.19

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ : Διεύρυνση συνεργασίας με τα καταστήματα Public ΠανελλαδικώςΤο Δ.Σ. του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ., είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει  ότι μετά από συντονισμένες  κινήσεις  διευρύναμε   τη συνεργασία  με τα καταστήματα  PUBLIC που σας είχε ανακοινωθεί στις 06/09  και πλεον οι εκπτώσεις που μας προσφέρει  ισχύουν  σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας του στην Ελλάδα. 


Ως εκ τούτου ενημερώνουμε τα μελη του Συλλόγου μας καθώς  και το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό του Λ.Σ. όπως επίσης  και τους ΜΠΥ του ΥΝΑΝΠ,    ότι οι παρακάτω εκπτώσεις ισχύουν για όλους. 
O πολιτιστικός σύλλογος "ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ",  πάντα δίπλα  στους  συναδέλφους και τις οικογένειές τους,  σε συνεργασία με όλα τα καταστήματα  PUBLIC Πανελλαδικώς   ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς  είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τις παρακάτω εκπτώσεις.


Με την επίδειξη του εκπτωτικού κουπονιού και της υπηρεσιακής μας ταυτότητας επωφελούμαστε με:


-15% στη γραφική ύλη
-15% στα σχολικά βιβλία του Οργανισμού
-30% στα Λεξικά
-20% στα ξενόγλωσσα Textbooks/βιβλία ΙΒ
-5% στον εξοπλισμό πληροφορικής (Εξαιρούνται όλα τα περιφερειακά προϊόντα της εταιρείας APPLE και οι τηλεοράσεις-TV Monitors)

Τα βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών (βιβλία Φροντιστηρίων) είναι ούτως ή άλλως στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εκτυπώστε το κουπόνι και πριν τις αγορές σας ενημερώστε το ταμείο για την προσφορά .Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Απαραίτητη η επίδειξη της υπηρεσιακής μας ταυτότητας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .
http://www.symels.gr/