Ενημερωτική επίσκεψη στο Κ.Λ. Μυτιλήνης – Λ/Σ Μήθυμνας – Α’ Λ/Τ Σκάλας Καλλονής και ΠΑΘ 090 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.10.19

Ενημερωτική επίσκεψη στο Κ.Λ. Μυτιλήνης – Λ/Σ Μήθυμνας – Α’ Λ/Τ Σκάλας Καλλονής και ΠΑΘ 090

Κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Πρόεδρο της ΕΠΛΣ Λέσβου-Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου Γαρουφαλιά Φώτιο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Γιαννακάκη Χαράλαμπο  και τον Αναπληρωτή Οργανωτικό Γραμματέα Λαζινό Αχιλλέα στις 9 και 10/10/2019 βρέθηκε σε Λιμενικές Αρχές Λέσβου.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις με τους συναδέλφους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας, του Α’ Λ/Τ Σκάλας Καλλονής και του ΠΑΘ 090 «ΓΑΥΔΟΣ».
Οι επισκέψεις σε δοκιμαζόμενες Λιμενικές Αρχές του ανατολικού Αιγαίου θα συνεχισθούν αφενός για να δηλώσουμε τη στήριξή μας στους συναδέλφους και αφετέρου για να καταγράψουμε τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και μετά την ολοκλήρωσή τους θα υποβάλλουμε σχετικό υπόμνημα προς την πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία με ζητήματα, τα οποία πρέπει να επιλυθούν.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τη θερμή υποδοχή και τις εποικοδομητικές συζητήσεις, το Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Λέσβου-Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου για την εξαιρετική  φιλοξενία καθώς και το Λιμενάρχη Μυτιλήνης Αντιπλοίαρχο ΛΣ Φλουρή Κωνσταντίνο.