Λιμενικό Σώμα: Αλλαγή Αρχηγού με αιχμές από τον Σταμάτη Ράπτη (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.10.19

Λιμενικό Σώμα: Αλλαγή Αρχηγού με αιχμές από τον Σταμάτη Ράπτη (ΦΩΤΟ)

«Το γεγονός ότι η απόφαση της αποστρατείας μου, εσπευσμένα και κυριολεκτικά νύχτα μου γνωστοποιήθηκε από τα ΜΜΕ δεν συνάδει με τις παραδόσεις του Λιμενικού Σώματος και θεωρώ ότι αποτελεί έλλειψη ένδειξης σεβασμού στο θεσμό του αρχηγού και προσωπικά του Σώματος. Πολλώ δε μάλλον αφού αυτό συνέβη μετά την επιστροφή μου από υπηρεσιακό ταξίδι στο εξωτερικό για το προσφυγικό ζήτημα. Παρ’ όλα θέλω να ελπίζω ότι ο άκομψος αυτός τρόπος δεν οφείλεται αποκλειστικά στην ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας αλλά σε εξωθεσμικούς κύκλους και συμφέροντα εκτός του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος που άδικα με πολέμησαν»
Με αυτά τα λόγια, αμέσως μετά το καλωσόρισμα στους προσκεκλημένους ο απερχόμενος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης, εξέφρασε παράπονα αλλά άφησε και  αιχμές για τον τρόπο της αποστρατείας του.
Ο πρώην αρχηγός δήλωσε ικανοποιημένος και όπως είπε παραδίδει την ηγεσία του Λ.Σ. μετά από τρία χρόνια και οκτώ μήνες «μεγαλύτερο, ισχυρότερο, ακμαίο και αλώβητο να αντιμετωπίσει προκλήσεις και αντιξοότητες.
Από την πλευρά του ο νέος Αρχηγός του ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης, ευχαρίστησε το ΚΥΣΕΑ και προσωπικά Πρωθυπουργό και υπουργό ναυτιλίας, για την επιλογή στο πρόσωπό του, και υποσχέθηκε πως θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών τους.
http://portcity.gr