Δεν πτοείται ο «Αγάπη Μόνο»: Δεν τον θέλουν γι’ αστυνομικό, πάει στο Λιμενικό [ΒΙΝΤΕΟ] - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.10.19

Δεν πτοείται ο «Αγάπη Μόνο»: Δεν τον θέλουν γι’ αστυνομικό, πάει στο Λιμενικό [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο «Αγάπη Μόνο», Τάσος Ποτσέπης δεν θα κατορθώσει, όπως φαίνεται, να πραγματοποιήσει το όνειρό του να υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία, αφού κόπηκε στα...
ψυχοτεχνικά τεστ για τους Ειδικούς Φρουρούς, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν πτοείται καθόλου και πάει «γερά και δυναμικά» για… Λιμενικό.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ποτσέπης, που στο παρελθόν είχε γίνει γνωστός από εμφανίσεις τους σε διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, χάρη στα μόρια που είχε συγκεντρώσει, είχε καταταχθεί στην 95η θέση ανάμεσα σε 1.500 υποψηφίους που κλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. να λάβουν μέρος στις υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις.

Με το πέρας της εξέτασης από τους ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Ποτσέπης παραπέμφθηκε για περαιτέρω αξιολόγηση από ψυχίατρο, ο οποίος τον έκρινε ακατάλληλο.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο συμπαθής 24χρονος  βρέθηκε το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στο κόψιμό του από τη διαδικασία πρόσληψης των Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ.

«Περίμεναν να κάνω τον καραγκιόζη, αλλά ήμουν σοβαρός και ταπεινός», είπε ο «Αγάπη Μόνο», για τη διαδικασία των ψυχοτεχνικών στην Αστυνομία, στην Τατιάνα Στεφανίδου. «Με ρώτησαν αν έχω social media και πόσους ακόλουθους έχω. Νόμιζα ότι περνούσα συνέντευξη για κάστινγκ για την τηλεόραση», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Τάσος Ποτσέπης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Ποτσέπης εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως ήταν έτοιμος να προβεί στην απόλυτη «θυσία», προκειμένου να υπηρετήσει ως ειδικός φρουρός στην Ελληνική Αστυνομία. «Τους είπα ότι είμαι διατεθειμένος να τα κλείσω όλα και να μην ξαναβγώ και στην τηλεόραση», ανέφερε ο «Αγάπη Μόνο».

Ωστόσο, ο Τάσος Ποτσέπης δεν φαίνεται να πτοήθηκε από το «κόψιμό» του από τις προσλήψεις Ειδικών Φρουρών. «Πάω στο Λιμένικό, γερά και δυναμικά», ανέφερε ο 24χρονος Ποτσέπης, αποκαλύπτοντας ότι συμμετάσχει και στον αντίστοιχο διαγωνισμό προσλήψεων του Λιμενικού Σώματος.