Ετήσιος Αγιασμός Βρεφονηπιακού Σταθμού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.10.19

Ετήσιος Αγιασμός Βρεφονηπιακού Σταθμού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

Ετήσιος Αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03-10-2019 στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Δ.Κερατσινίου-Δραπετσώνας στον οποίο φιλοξενούνται παιδιά στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Στρατιωτικός Ιερέας ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Υποπ/ρχος ΛΣ Βαρσαμίδης Δημήτριος και την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Στρατιωτικής Ηγεσίας ο Β΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Αργυρίου Ιωάννης και ο Διευθυντής Προσωπικού Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ κ. Σούλος Δημήτριος , τον Συνδικαλιστικό φορέα εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΠΛΣ κ.Ελευθεράκης Γεώργιος , ο Πρόεδρος της ΕΠΛΣ Αττικής κ.Κουζής Βασίλειος και ο Αν.Γεν.Γραμματέας ΕΠΛΣ Αττικής   κ.Σταυρινούδης Στέφανος .
 Tα παιδιά επιφύλαξαν σε όλους ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, ενώ κατά την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Β/Ν Σταθμού, δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να ελέγξουν τη λειτουργία και τις υποδομές του.
Ως Ένωση παραμένουμε εγγυητές της συνέχισης αυτής της σημαντικής παροχής Διοικητικής μέριμνας προς τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διατηρώντας ταυτόχρονα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει σήμερα ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην εκπαίδευση και φροντίδα των παιδιών των συναδέλφων μας, με τη συνδρομή των αρμόδιων Υπηρεσιών του Αρχηγείου μας και φυσικά την πολύτιμη σύμπραξη του προσωπικού του Βρεφονηπιακού σταθμού.