Συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών με τον νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.11.19

Συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών με τον νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος

Με τον νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε στον κ. Κλιάρη την εμπιστοσύνη του στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και τη στήριξή του «στις αλλαγές που προσπαθεί στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης».
«Συνάντησα σήμερα τον καινούργιο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Θ.Κλιάρη και είχα την ευκαιρία να του εκφράσω την εμπιστοσύνη μου στα στελέχη του ΛΣ και να τον στηρίξω στις αλλαγές που προσπαθεί στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης» έγραψε συγκεκριμένα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Συνάντησα σήμερα τον καινούργιο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Θ.Κλιάρη και είχα την ευκαιρία να του εκφράσω την εμπιστοσύνη μου στα στελέχη του ΛΣ και να τον στηρίξω στις αλλαγές που προσπαθεί στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης
Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Varvitsiotis Miltiadis