Χριστουγεννιάτικη γιορτή Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.12.19

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κρητικούς παραδοσιακούς χορούς καθώς και να ακούσουν τα κάλαντα από τη Βυζαντινή Χορωδία και την ιστορική μπάντα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής είχαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και η σύζυγός του Αφροδίτη Δωρίτη, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Υπουργείου.
 
Ο κ. Πλακιωτάκης ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά του παιδικού σταθμού του Λιμενικού Σώματος που στόλισαν με τις δημιουργίες τους το χριστουγεννιάτικο δέντρο καθώς επίσης και τον Σύλλογο Κρητών Κορυδαλλού, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη «Άγιος Ανδρέας» αλλά και τον Σύλλογο Κρητών «Ασή Γωνία Παύλος Γύπαρης» για τους κρητικούς παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν.
 
Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθησαν όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι του Υπουργείου καθώς και η στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. 
 
 
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έστειλε μήνυμα χαράς, ελπίδας και αγάπης για τις γιορτινές μέρες και ευχήθηκε ιδιαιτέρως καλές γιορτές στους ναυτικούς και σε όσους το καθήκον δεν τους επιτρέπει να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους αυτές τις γιορτινές μέρες, ενώ ανέφερε: «Μπροστά μας έρχεται μία νέα χρονιά, που φέρνει μαζί της βάσιμες ελπίδες αλλά και προσδοκίες για θετική πορεία της πατρίδας μας, αλλά και καθεμίας και καθενός από εμάς. Μια χρονιά που όλοι μαζί ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα κληθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δούμε την πατρίδα μας να πορεύεται με σιγουριά στο δρόμο της ανάπτυξης».
 
Ειδικότερα Ο κ. Πλακιωτάκης επεσήμανε τη σημαντικότητα και τη δυσκολία του έργου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής το οποίο τα στελέχη του φέρνουν εις πέρας πολλές φορές ξεπερνώντας τον εαυτό τους καθώς επεσήμανε και τη συμβολή του πολιτικού προσωπικού στην αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία του Υπουργείου.
 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Πλακιωτάκης με τη σύζυγό του ευχήθηκαν και μοίρασαν δώρα στα μέλη των συλλόγων και στα παιδιά που συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.