Παράδοση Διοίκησης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.1.20

Παράδοση Διοίκησης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου η παράδοση  διοίκησης της Ακαδημίας από τον απερχόμενο Διοικητή Πλοίαρχο Λ.Σ Ξυπνητό Φραγκίσκο ,ο οποίος τοποθετείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας ως λιμενάρχης, στον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Μανδαλάκη Γεώργιο.


Στην τελετή παρευρέθη το σύνολο του προσωπικού Λ.Σ/ΕΛ-ΑΚΤ, το πολιτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της Ακαδημίας, καθώς και πλήθος σπουδαστών/ριών.Στις ομιλίες τους οι διευθυντές σπουδών των σχολών πλοιάρχων και μηχανικών αναφέρθηκαν στο έργο του απερχόμενου διοικητή ευχαριστώντας τον ταυτόχρονα για την αγαστή συνεργασία που είχανε κατά το χρονικό διάστημα παραμονής του στην ακαδημία.

Ο Πλοίαρχος Λ.Σ Ξυπνητός Φραγκίσκος αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία το σύνολο του προσωπικού τόνισε ότι αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή το ότι υπηρέτησε ως διοικητής την ακαδημία από την οποία προέρχεται και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου διοικητή καλώντας το προσωπικό να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του στην Ακαδημία αποτελώντας μέρος της λύσης των όποιων προβλημάτων.
Ο νέος διοικητής της ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του προσωπικού,την επιθυμία επέκτασης του έργου της Ακαδημίας και την ποιοτική αναβάθμισή της σε όλα τα επίπεδα.

limenikanea.gr