Την ΕΑΑΝ Ηλείας επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θ. Κλιάρης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.2.20

Την ΕΑΑΝ Ηλείας επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θ. Κλιάρης

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 επισκέφθηκε το Γραφείο του Παραρτήματος ο Αρχηγός του Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης ο οποίος επισκέφθηκε τον Πύργο το διήμερο 9 & 10/2 λόγω της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους Πολιούχου της Πόλης.
 
Κατά την επίσκεψη του στο Παράρτημα μας συνοδευόταν από τον Διοικητή της 5ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. Θεοφάνη Κούρκουλο και στελέχη του Λιμεναρχείου Κατακόλου.

Στο Παράρτημα είχαν προσέλθει να τον συναντήσουν ( μέσα σε αμοιβαίο κλίμα συγκίνησης) αρκετοί ε.α Συνάδελφοι του Λ.Σ. που είχαν υπηρετήσει μαζί του την περίοδο 1999 - 2001 στο Λιμεναρχείο Κατακόλου
 
eaan purgos1
 

Στον Κύριο Αρχηγό υπενθυμίσαμε το θέμα των ξιφών για τους Απόστρατους Αξιωματικούς το Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. που δεν πήραν όταν αποστρατεύθηκαν και ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι το θέμα εξετάζετε από την Υπηρεσία και θα έχει σύντομα αποτελέσματα.
 
eaan purgos2
 

Επιπλέον μας ενημέρωσε και για την Διεθνή Σύμβαση STCW 1978 Πιστοποιητικά Ναυτικής Ικανότητος (ΑΝΙ) και για την πολύχρονη καθυστέρηση που υπάρχει.
 
eaan purgos3

Δοθείσης της επίσκεψης ο Κύριος Αρχηγός τίμησε με Πλακέτα και τον π. Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου και Εκδότη της Αρχαιότερης σε κυκλοφορία εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ Κύριο Λεωνίδα Βαρουξή ο οποίος συνοδευόταν από π. Αντιπρόεδρο του Δ.Λ.Τ.Π. Κύριο Διονύση Αντωνόπουλο για την αγαστή συνεργασία που είχαν και για την διαχρονική στήριξη των Μ.Μ.Ε. που διαθέτει στο Λιμενικό Σώμα.
 
eaan purgos4
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
 
Εκ του Δ.Σ.