Τρεις συλλήψεις για απάτη με εισιτήρια πλοίου στο λιμάνι Λαυρίου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.2.20

Τρεις συλλήψεις για απάτη με εισιτήρια πλοίου στο λιμάνι Λαυρίου

Στη σύλληψη δύο ναυτικών πρακτόρων και ενός μέλους πληρώματος επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λαυρίου με τη συνδρομή προσωπικού του Β' Λιμενικού Τμήματος Κέας.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και ελέγχου που έγινε στο ναυτικό πρακτορείο στο λιμάνι του Λαυρίου, αλλά και μέσα στο πλοίο μετά τον απόπλου του από το λιμάνι, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ικανού αριθμού αποκομμάτων μηχανογραφημένων εισιτηρίων, τα οποία έφεραν τον ίδιο αριθμό μηχανογράφησης και στοιχεία επιβατών σε πολλά εκτυπωμένα αντίγραφα, μέρος των οποίων είχαν χορηγηθεί σε επιβάτες έναντι οικονομικού τιμήματος. 
Επίσης κατά τη διενέργεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των επιβατών στο πλοίο δεν ήταν ο ίδιος με εκείνον που είχε δηλωθεί στην Λιμενική Αρχή.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ ενημερώθηκε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τις δικές της ενέργειες.