Παραθέτουμε ανάρτηση Προέδρου ΠΕΑΛΣ από τον λογαριασμό στο fb
"...ΤΑ ΣΥΚΑ, ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ, ΣΚΑΦΗ ...:

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ι. ΚΑΙ ΠΟΥ ΈΜΜΕΣΑ ΑΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ , ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΩΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ... .

ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΎΝ, ΕΜΑΣ , ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ, ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΣΤΗΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ , ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΕ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ , ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ , ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΖΉΤΗΣΉ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Η ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ONE MAN SHOW TOY ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ , ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΑΝ ..... , ΟΤΑΝ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΎΣΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΥΝΑΝΠ , ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ" , ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΌΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΎΝΕΙ . .......

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΎΝ ΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ , ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ 'ΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ' ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ......ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ <<ΜΑΧΗ>> ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩΣΕ , ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ , ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΆΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ......!
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΎΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ......ΔΕ ΞΕΧΝΙΟΎΝΤΑΙ ....!!!!

...ΤΑ ΣΥΚΑ, ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ, ΣΚΑΦΗ ...:
ΠΑΣΣΑΚΟΣ"