Παρατείνεται το λουκέτο στα σχολεία λόγω κορωνοϊού – Θα ανοίξουν μετά το Πάσχα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.3.20

Παρατείνεται το λουκέτο στα σχολεία λόγω κορωνοϊού – Θα ανοίξουν μετά το Πάσχα

Παρατείνεται το λουκέτο στα σχολεία λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, η οποία τόνισε ότι η εκπαιδευτική δραστηριότητα θα εκκινήσει εκ νέου μετά το Πάσχα

Παρατείνεται το λουκέτο στα σχολεία λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, η οποία τόνισε ότι η εκπαιδευτική δραστηριότητα θα εκκινήσει εκ νέου μετά το Πάσχα.

Έτσι, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως και τις 10 Απριλίου του 2020, την Παρασκευή δηλαδή, πριν τη μεγάλη εβδομάδα. Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους και θα δημοσιευθεί το Σάββατο με Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Όπως εξηγεί με ενημερωτικό του το υπουργείο Παιδείας, το μέτρο αυτό ελήφθη για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας. Επιπρόσθετα αναστέλλονται για το ίδιο διάστημα και όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως δήλωσε πως το υπουργείο θα μεριμνήσει ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η σχολική χρονιά. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της χρονιάς και μείωσης της ύλης. Επιπρόσθετα τόνισε πως ένα μέρος της ύλης θα καλυφθεί με εξ’ αποστάσεως διδασκαλία. newpost.gr