Μέτρα ασφαλείας από το Λιμεναρχείο Σύρου – Δείτε πως επιβιβάζονται οι ταξιδιώτες στα πλοία (βίντεο) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.3.20

Μέτρα ασφαλείας από το Λιμεναρχείο Σύρου – Δείτε πως επιβιβάζονται οι ταξιδιώτες στα πλοία (βίντεο)

Κατά γράμμα τηρούνται από το Λιμεναρχείο Σύρου όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό και τη δημόσια υγεία, στις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων των πλοίων της ακτοπλοΐας.
Οι οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τις θαλάσσιες συγκοινωνίες εφαρμόζονται ευλαβικά στην Σύρο κατά την επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών και οχημάτων, με στόχο την καλύτερη ασφάλεια όλων.
Το βίντεο από τη σημερινή άφιξη του Blue Star Naxos στο λιμάνι της Ερμούπολης, το οποίο ανάρτησε στο διαδίκτυο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, δείχνει τον τρόπο επιβίβασης των ταξιδιωτών, οι οποίοι εισέρχονται εντός του πλοίου ένας – ένας, διατηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας, τχωρίς να δημιουργείται συνωστισμός ή να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης, το Λιμεναρχείο Σύρου, εφαρμόζοντας τις οδηγίες για τον περιορισμό των θαλάσσιων συγκοινωνιών, δεν επέτρεψε την είσοδο στο λιμάνι της Ερμούπολης, ενός σκάφους αναψυχής, προερχόμενο από το Σουέζ.