Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν οδηγό ταξί στο λιμάνι του Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.3.20

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν οδηγό ταξί στο λιμάνι του Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Aστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν από σίγουρο θάνατο οδηγό ταξί στον Πειραιά

H ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

Σήμερα Σάββατο 14-03-2020 και περί ώρα 12:35 οι συναδελφοί μας, ο Υπαρχιφύλακας κ. Λεωντακιανάκος Ιωάννης και ο Αστυφύλακας Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά Β΄Αλλαγή, με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και επαγγελματισμό τηρώντας τον όρκο τους για την προστασία των πολιτών, αψηφώντας τον όποιο κίνδυνο, για την σωματική τους ακεραιότητα αλλά και για την ίδια τους τη ζωή, χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά στο λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη Ε7 και απεγκλώβισαν - διέσωσαν άντρα ο οποίος πριν λίγο έπεσε με το αυτοκίνητο (ταξί) στη θάλασσα.

​Τις δύσκολες ημέρες που ζούμε με τον κίνδυνο της διάδοσης και εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα μας, κάποιοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μείνουν σπίτι με τις οικογένειές τους και έχουν ταχθεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία του πολίτη που υπηρετούμε.

​Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο των συναδέλφων μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι Συγχαρητήρια. Το ίδιο επιβάλλεται να πράξει κι η Πολιτεία.