Χειροκροτήματα ηχούν στην Αθήνα -Πολίτες επαινούν γιατρούς και νοσηλευτές από τα μπαλκόνια τους [βίντεο] - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.3.20

Χειροκροτήματα ηχούν στην Αθήνα -Πολίτες επαινούν γιατρούς και νοσηλευτές από τα μπαλκόνια τους [βίντεο]

Χειροκροτήματα άρχισαν να ηχούν στην Αθήνα, γύρω στις 21:00, από πολίτες που επαινούν γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν μάχη με την έξαρση του κορωνοϊού.

Πιστοί στο διαδικτυακό κάλεσμα, αρκετοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να επευφημούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, χειροκροτώντας και φωνάζοντας «μπράβο» και «είμαστε μαζί σας».

Βίντεο: Χειροκροτήματα στα μπαλκόνια της Αθήνας
Λίγο μετά τις 21.00, πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ενάντια στον κορωνοϊό. Οι εικόνες είναι από τα διαμερίσματα στην περιοχή του Χίλτον στην Αθήνα.


Βίντεο: Χειροκροτήματα και στο Λυκαβηττό
Παρόμοια εικόνα και στο Λυκαβηττό, όπου πολίτες ακούστηκαν σε όλη την περιοχή με τα χειροκροτήματά τους για τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού.Το μήνυμα για τον κορωνοϊό διαδόθηκε από νωρίς
«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!», ανέφερε το μήνυμα που έκανε από νωρίς σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.Πηγή: iefimerida.gr 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που φροντίζουν για εμάς, την υγεία μας και την ασφάλειά μας!!
Συντακτική ομάδα ΦΩΝΗΣ του Λ.Σ.