ΕΠΛΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – Διάψευση ανακόλουθων αναφορών εκτελεστικής Γραμματείας «Προοδευτικής Κίνησης Κυκλάδων» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.4.20

ΕΠΛΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – Διάψευση ανακόλουθων αναφορών εκτελεστικής Γραμματείας «Προοδευτικής Κίνησης Κυκλάδων»

Με μεγάλη λύπη, όλοι εμείς που γνωρίζουμε την πραγματικότητα, γίναμε αναγνώστες του με ημερομηνία 08/04/2020 Δελτίου Τύπου-λιβελογραφήματος της ΄΄εκτελεστικής γραμματείας΄΄ της Προοδευτικής Kίνησης Κυκλάδων, το περιεχόμενο του οποίου, λίαν επιεικώς, μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατάπτυστο.


Οι τρέχουσες, υγειονομικά, κρίσιμες συγκυρίες που η παγκόσμια κοινότητα σήμερα βιώνει, με την ανεξέλεγκτη διάδοση της πανδημίας από τη νόσο του Κορωνοϊού COVID 19, η οποία αδιακρίτως πλήττει τον παγκόσμιο πληθυσμό, μεταξύ των οποίων και τους Έλληνες πολίτες, ευτυχώς, σε περιορισμένο βαθμό, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε (λήψη αυστηρών και εγκαίρως ληφθέντων μέτρων από την πολιτεία), έπληξε και την οικογένεια του Λιμενικού Σώματος και συγκεκριμένα στέλεχος που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Νάξου.

Το υπόψη στέλεχος-συνάδελφος, ενόσω συντάσσεται το παρόν Δελτίο Τύπου, αλλά και η αχαρακτήριστη-κατάπτυστη ανακοίνωση από το ΄΄συντακτικό επιτελείο΄΄ της Προοδευτικής Κίνησης Κυκλάδων, δίνει τη δική του μάχη σε νοσοκομείο αναφοράς της Αττικής. Ελάχιστη υποχρέωση αυτών που διακατέχονται από τη στοιχειώδη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ανυποκρισία είναι να σεβαστούν τη δική του μάχη ζωής και να επικεντρωθούν στο σκοπό που δεν είναι άλλος από την αμέριστη και με κάθε τρόπο συμπαράσταση προς το πρόσωπο και την οικογένεια του συναδέλφου.
Εμείς, οι θεσμικοί διοικούντες την Ε.Π.Λ.Σ.Κυκλάδων, θα επικεντρωθούμε στο σκοπό αυτό. Όλοι οι ΄΄υπόλοιποι΄΄  που επιλέγουν το δρόμο της υποκρισίας και της συνδικαλιστικής αγυρτείας, ασελγώντας με τρόπο άκομψο και προκλητικό, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του συναδέλφου, ας ακολουθήσουν το μοναχικό και άνευ επιστροφής δρόμο που οι ίδιοι επέλεξαν να ακολουθήσουν. Το δόγμα που προκρίνουν είναι αυτό που υπαγορεύει ΄΄ρίχνουμε λάσπη και κάτι από τη λάσπη αυτή θα μείνει σε αυτόν που τη δέχεται΄΄ .


Σύντομα λοιπόν και σεβόμενοι απόλυτα τις κρίσιμες περιστάσεις και το ευαίσθητο θέμα υγείας του συναδέλφου, ως υποχρεούμεθα, προς αποφυγή οιασδήποτε παρερμηνείας ή δημιουργίας εσφαλμένης εντύπωσης, από το λιβελογράφημα το οποίο  βρίθει ανακριβειών, ανυπόστατων θέσεων και αληθείας, που το αυτόκλητο  ΄΄συντακτικό επιτελείο΄΄ βαφτίζει ως ΄΄Δελτίο τύπου΄΄ ,  συνειδητά και επί σκοπώ επιχειρεί  μόνο τούτο – να βλάψει το πρόσωπο του προέδρου της Ε.Π.Λ.Σ.Κυκλάδων- προς τέρψιν προσωπικών φιλοδοξιών, ενημερώνουμε τα μέλη και τους εν γένει αναγνώστες του παρόντος, ότι  η Ε.Π.Λ.Σ.Κυκλάδων έπραξε ως όφειλε, τα αυτονόητα για την ταχεία και αποτελεσματικότερη διαχείριση της περιπέτειας της υγείας του συναδέλφου που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Νάξου, μεταξύ των οποίων και την απολύμανση των εγκαταστάσεων-καταστήματος της τοπικής Λιμενικής Αρχής, τις εργασίες δε απολύμανσης διενήργησε η ΄΄ΜΙΧΑΗΛ ΒΕΡΝΙΚΟΣ-ΕΜΜ.ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ Ο.Ε΄΄ με τον διακριτικό τίτλο ΄΄ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΝΑΞΟΥ΄΄, εκδιδομένου προς τούτο του υπ΄αρίθ. 770/07-04-2020 τιμολογίου παροχής Υπηρεσιών προς την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων. Το υπόψη τιμολόγιο (για λόγους ευνόητους τιμολόγιο και βεβαίωση μικροβιοκτονίας, συνοδεύουν-επισυνάπτονται στο παρόν Δελτίο Τύπου) θα κληθούν να εγκρίνουν, σε επόμενο Δ.Σ, εφόσον βεβαίως παρευρεθούν, και τα δυο πρώτα εκ των τεσσάρων συνολικά υπογραφόντων, το Δελτίο Τύπου, μέλη της ΄΄εκτελεστικής γραμματείας΄΄,  τα οποία σημειώνεται ότι από τη συγκρότηση του νέου ΔΣ έως και σήμερα, δεν έχουν παραστεί σε κανένα συμβούλιο.Πρόθεσή μας είναι να πορευτούμε ενωμένοι και σε αυτήν την κρίση.

Να κερδίσουμε την μάχη για ζωή .

Να δημιουργήσουμε τις βάσεις για την επόμενη μέρα της Ένωσής μας.

Στον αγώνα αυτόν κανένας δεν περισσεύει.

Όσοι από μόνοι τους όμως επιλέξουν τον δρόμο της “φυγής” δια της κατασυκοφάντησης, επιλέγουν μόνοι τους να εγκαταλείψουν το πλοίο και οφείλουν να γνωρίζουν ότι:

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, όπως έχουμε ταχθεί στο καθήκον, θα σηκώσουμε και το δικό τους βάρος, βγαίνοντας εν τέλει νικητές.–

                                                            Για το Δ . Σ          


                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης                                                  ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ Γεώργιος