Η προπαγάνδα συνεχίζεται: Προκλήσεις από ΜΜΕ Τουρκίας: «Η ελληνική ακτοφυλακή μπήκε παράνομα στα τουρκικά χωρικά ύδατα!» [βίντεο] - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.5.20

Η προπαγάνδα συνεχίζεται: Προκλήσεις από ΜΜΕ Τουρκίας: «Η ελληνική ακτοφυλακή μπήκε παράνομα στα τουρκικά χωρικά ύδατα!» [βίντεο]

Τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν την προπαγάνδα, κάνοντας λόγο για παραβίαση των τουρκικών χωρικών υδάτων στο Αιγαίο, στα ανοιχτά της Λέσβου, από την ελληνική ακτοφυλακή.
Οι Τούρκοι δεν έμειναν μόνο εκεί αφού δημοσίευσαν και σχετικό βίντεο με σκάφος του λιμενικού να περνά ξυστά από βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες, προκειμένου να την ανατρέψει.
«Η ελληνική ακτοφυλακή συνεχίζοντας τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανάγκασαν 48 πρόσφυγες να επιστρέψουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα», μεταδίδεται χαρακτηριστικά.
Τουρκικά Μέσα τονίζουν επίσης ότι ένας Σύρος πρόσφυγας προσπάθησε να διαφύγει προς την Κω από τη Μούγλα της Τουρκίας κολυμπώντας έχοντας για βοήθεια μια σανίδα του σερφ. Τελικά τον βρήκε η τουρκική ακτοφυλακή και τον γύρισε πίσω.
iefimerida.gr