Έγινε πράξη η δέσμευση: Στους τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών των Ε.Δ. τα χρήματα από την επιχείρηση ”ΕΒΡΟΣ” . Για το Λιμενικό αναμείνατε στο ακουστικό σας..... - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.5.20

Έγινε πράξη η δέσμευση: Στους τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών των Ε.Δ. τα χρήματα από την επιχείρηση ”ΕΒΡΟΣ” . Για το Λιμενικό αναμείνατε στο ακουστικό σας.....


Να που τελικά τα στελέχη των Ε.Δ. πήραν το επίδομα που τους είχαν υποσχεθεί για την επιχείρηση ”ΕΒΡΟΣ” . Oι εμπλεκόμενοι στρατιωτικοί επίσης θα λάβουν και δέκα ημέρες τιμητική άδεια.

Αλήθεια για την επιχείρηση ”ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" που ακόμα καλά κρατεί θα υπαρχει σχετική ανακοινωση; Θα δοθούν σε όλα τα Σ.Α. αυτά που υποσχέθηκαν ; 

Σας παραθέτουμε ανάρτηση του Ηλία Προύφα απο το kranos.gr

Άναψε το πράσινο φως ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος και από σήμερα Παρασκευή, άρχισαν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων στελεχών, 8ΗΕΕ, ήτοι 211 ευρώ περίπου στον καθένα.

Το ως άνω ποσό χορηγείται ως βοήθημα σε όλους τους εμπλεκόμενους στρατιωτικούς, στις επιχειρήσεις αποτροπής εισβολέων μεταναστών στη χώρα μας από την πλευρά της Τουρκίας.

Στην επιχείρηση ”Ο Έβρος δεν πέφτει”, έλαβαν μέρος εκατοντάδες στρατιωτικοί που υπηρετούν στα σύνορα, αλλά και από μονάδες της ενδοχώρας, οι οποίοι θα λάβουν το οικονομικό βοήθημα.

Ήταν μια δέσμευση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, την οποία υλοποίησε ο ΑΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης με τις οικονομικές υπηρεσίες του ΣΞ.


Όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει εκτός των χρημάτων, οι εμπλεκόμενοι στρατιωτικοί θα λάβουν και δέκα ημέρες τιμητική άδεια.