Μήπως ήρθε η ώρα μιας καταλυτικής παρέμβασης από την πλευρά της ΠΟΕΠΛΣ ; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.5.20

Μήπως ήρθε η ώρα μιας καταλυτικής παρέμβασης από την πλευρά της ΠΟΕΠΛΣ ;


Παραθέτουμε Email αναγνώστη της Φωνής του Λ.Σ. 

"Πέρασαν 3 μήνες από την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τα παρανόμως διαγραμμένα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής και η παρούσα μη σύννομη (σύμφωνα με  την ετυμηγορία των μελών της όπως προέκυψε από την εκλογική διαδικασία)  διοίκηση της Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής,  τηρεί σιγή ασυρμάτου.

Αναφέρομαι για όσους δεν θυμούνται στην  περίπτωση της διαγραφής μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής  λόγω του ότι έκαναν το «έγκλημα» να ασχοληθούν παράλληλα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και η παρούσα διοίκηση τους διέγραψε.  

Δυστυχώς όμως  για αυτούς η δικαιοσύνη μίλησε και πάλι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Η απόφαση ξεκάθαρη επανεγγραφή των παρανόμως διαγραμμένων μελών.

Ίσως  δεν έχουν καταλάβει ή προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν,  το βάρος της απόφασης της δικαιοσύνης  και την ευθύνη που έχουν έναντι των μελών τους.

Το πλήγμα σε κάθε περίπτωση που επιφέρουν παρόμοιες  αντικαταστάτικες  κινήσεις για το συνδικαλιστικό μας κίνημα είναι καίριο  και αδυνατώ να κατανοήσω πως δεν το αντιλαμβάνονται ;  
Η επιλογή τους δυστυχώς και πάλι είναι η νέα προσφυγή στα δικαστήρια  για τους απείθαρχους, αντί της απλής και αυτονόητης συμμόρφωσης με την δικαστική απόφαση επ’ωφελεια   της Ένωσης των μελών και της ενότητας.

Μήπως ήρθε η ώρα μιας καταλυτικής παρέμβασης από την πλευρά της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ( που υποστηρίζει ότι επιθυμεί την ενότητα )  για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα  που ταλανίζει εδώ και πολλούς μήνες εκ των έσω την Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής ; "

Επιστολή στο Email : group.voice.ls@gmail.com