Υπερπροσπάθεια από τα στελέχη του Κ.Λ.Ραφήνας για να μετατραπεί το Λιμάνι σε “φρούριο” - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.6.20

Υπερπροσπάθεια από τα στελέχη του Κ.Λ.Ραφήνας για να μετατραπεί το Λιμάνι σε “φρούριο”Σε “φρούριο” έχει μετατρέψει το λιμάνι της Ραφήνας ο νέος Λιμενάρχης Δημήτρης Κυριακουλόπουλος μαζί με τα στελέχη που υπηρετούν σε αυτό. 

Από την στιγμή που ανέλαβε μέχρι και σήμερα, σημειώνεται η μία επιτυχία μετά την άλλη.

Σε διάστημα ενός μηνός και από τότε που ξεκίνησε η ελεύθερη μετακίνηση με τα πλοία, έχουν γίνει τουλάχιστον έξι συλλήψεις που αφορούν περιπτώσεις ναρκωτικών, αναβολικών αλλά και λαθραίων τσιγάρων

Επίσης έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι για την ασφάλεια των λουομένων και των χρηστών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα, υπό τις οδηγίες του, διασώθηκαν δυο ανήλικοι 15χρονοι που η ζωή τους κινδύνευε στο Πράσινο Λιμανάκι Ραφήνας.

Εκτός αυτού, άψογη είναι η συνεργασία του με τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, όσο αφορά τα θέματα της καθημερινότητας που αφορούν το λιμάνι, όπως η στήριξη των καταστημάτων μετά τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ υποδειγματική ήταν η διαχείριση όταν σήμανε συναγερμός για ύποπτο κρούσμα σε πλοίο που πραγματοποιούσε δρομολόγια κατά την διάρκεια του lock down.

Παρότι νέος στα μέρη μας, όμως με τεράστια εμπειρία αφού εκτός των άλλων πριν από αναλάβει καθήκοντα στην πόλη μας ήταν Κεντρικός Λιμενάρχης στην Πάτρα, δείχνει πως σέβεται και τιμά τους ανθρώπους της Ραφήνας, όπως έδειξε σήμερα με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον καπετάν Τάσο Τρέσσο, έναν άνθρωπο που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους ραφηνιώτες.

Με αφορμή την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Πλοιάρχου Ε.Ν. ΤΡΕΣΣΟΥ Αναστάσιου την 11-06-2020 πραγματοποιήθηκε σεμνή τελετή κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ SUPER FERRY II στο Λιμάνι Ραφήνας


Απονεμήθηκε στον Πλοίαρχο Ε.Ν. τιμητική πλακέτα (θυρεός Λιμεναρχείου Ραφήνας) από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας Πλοίαρχο Λ.Σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην ακτοπλοΐα και της συνεργασίας του με την Υπηρεσία μας.


Επίσης στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπολιμενάρχης Ραφήνας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΓΕΡΑΚΑΚΗΣ Στέφανος, ο Διοικητής Λιμενικής
Αστυνομίας Ραφήνας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, Προσωπικό Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας ΧΡΥΣΟΦΩΤΗΣ Σπυρίδων και η Διευθύνουσα Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας ΓΚΙΚΑΚΗ Δέσποινα.

irafina.gr

Συγχαρητήρια στην ηγεσία και στο  προσωπικό του Κ.Λ. Ραφήνας