Λιμενικοί στη Σαντορίνη: Έδωσαν το αίμα τους για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.6.20

Λιμενικοί στη Σαντορίνη: Έδωσαν το αίμα τους για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ)

Ως Ένωσή Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στα πλαίσια των διαρκών δράσεων του φορέα μας, το προηγούμενο χρονικό διάστημα στη νήσο Θήρα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εθελοντική αιμοδοσία προς ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ε.Π.Λ.Σ.Κυκλάδων.

Η υπόψη δράση οργανώθηκε, υποστηρίχθηκε και υλοποιήθηκε, για λογαριασμό της Ε.Π.Λ.Σ.Κυκλάδων, από τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Ένωσης ΒΕΛΕΓΡΑΚΗ Εμμανουήλ ο οποίος πλαισιώθηκε από άξιους και δραστήριους συναδέλφους που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Θήρας.

Αρωγός της όλης προσπάθειας τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο ήταν η κ. Αργυρού Μαρία, πρόεδρος της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, την οποία και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε.

Η Ένωσή μας ενθαρρύνει δράσεις όπως αυτή, δεδομένου ότι ενισχύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του σωματείου, δημιουργούν δε διαρκή παρακαταθήκη αίματος, για την αντιμετώπιση δυνητικών αναγκών των μελών της και κάθε άλλου ατόμου που έχει άμεση ανάγκη για βοήθεια.  Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος, σε συλλογικό επίπεδο, στις τοπικές κοινωνίες των νησιών των Κυκλάδων, είναι επιτακτική και αναγκαία.