Ένα ερώτημα με βαθύ νόημα: Τελικά οι συνδικαλιστές με ποιους είναι; Με τους εργαζομένους ή με την εξουσία; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.6.20

Ένα ερώτημα με βαθύ νόημα: Τελικά οι συνδικαλιστές με ποιους είναι; Με τους εργαζομένους ή με την εξουσία;

Παραθέτουμε εμαλ με τον προβληματισμό αναγνώστη...

"Καλησπέρα συνάδελφοι

 Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις που κάναμε σε συζήτηση με άλλους συνάδελφους, και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας για έναν συνδικαλισμό όπως μας αξίζει . 

Τον τελευταίο καιρό διαπιστώσαμε φωνές απόγνωσης συναδέλφων που παρατηρούν ότι ο συνδικαλισμός στο Λιμενικό Σώμα έχει χάσει την ουσία της πραγματικής εκπροσώπησης των εργαζομένων. 

Σας θυμίζω ότι όπως και εγώ έτσι και άλλοι  συνάδελφοι πληρώνουμε ένα σεβαστό ποσό κάθε χρόνο το οποίο προορίζεται για τις ανάγκες αυτής της εκπροσώπησης .

Το τελευταίο καιρό βλέπω διαφορά δημοσιεύματα τα οποία με κανουν να προβληματίζομαι στο άμα οι άνθρωποι που ψήφισα να με εκπροσωπούν είναι με το μέρος μου ή είναι με το μέρος της Πολιτικής ηγεσίας του Λιμενικού. 

Δείτε την άδεια του ειδικού σκοπού . Δείτε τις μεταθέσεις. Δείτε το πως πελατειακά δουλεύουν οι αποσπάσεις, γιατί τα λεφτά είναι πολλά. Δείτε κάποιους εργατοπατέρες που έχουν θέσεις διοίκησης και πλεον έχουν γίνει ένα με την εξουσία. Δείτε τους εργατοπατέρες που χρησιμοποιούν τον συνδικαλισμό που πληρώνω εγώ και εσείς για να ανέβουν στα κόμματα. 

Και άλλα πολλά θα σας έλεγα χρόνο να είχαμε μόνο. Και επειδή μου αρεσει να δίνω προτάσεις και λύσεις πάντα σε αυτά που λέω , εύχομαι από την σελίδα σας να τα ακούσουν αυτοί που πρέπει. 

Για τα μάτια του κόσμου μια στοιχειώδεις εκπροσώπηση δεν βλάπτει . Δεν γίνετε  στον συνδικαλισμό να εχεις θέση διευθυντή/ τμηματάρχη / Λιμενάρχη και να εκπροσωπείς τους συνάδελφους σου . Ασχοληθείτε με τα προβλήματα μας και όχι με τα δικά σας. Τιμήστε τα χρήματα που με ιδρώτα σας δίνουμε κάθε μηνά οι συνάδελφοι . 

Εγώ την απόφαση μου την εχω πάρει . Να μην με εκπροσωπείτε πια. 

Εύχομαι να το καταλάβουν νωρίς και οι άλλοι 

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε ."