Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Θεόδωρου Κλιάρη στην Σάμο και το Αγαθονήσι. (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.6.20

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Θεόδωρου Κλιάρη στην Σάμο και το Αγαθονήσι. (ΦΩΤΟ)


Στην Σάμο και στο Αγαθονήσι βρέθηκαν σήμερα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης η  Γενική Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής  Χριστιάνα Καλογήρου  και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος. 

Αναρτηση στο FB της Χριστιάνας Καλογήρου - Γενική Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

"Μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη επίσκεψη σήμερα στη Σάμο και το Αγαθονήσι.
Σε μια εποχή που η πανδημία έχει προσδιορίσει νέα δεδομένα, προσπαθούμε για τη συνεχή αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, τόσο για τα μεγάλα νησιά όπως η Σάμος, όσο και για τα μικρά και απομακρυσμένα όπως το Αγαθονήσι.
Η ανταλλαγή απόψεων και η απευθείας επικοινωνία με τους νησιώτες συντελεί πάντα στη γρήγορη επίλυση των ζητημάτων.
Η συνάντηση με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής που υπηρετούν στο Βαθύ, το Πυθαγόρειο, το Καρλόβασι και το Αγαθονήσι, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το υψηλό αίσθημα καθήκοντος με το οποίο υπερασπίζονται τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας, υπηρετώντας πάντα τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου."