Οι συστάσεις Χαρδαλιά στους εκδρομείς του Αγίου Πνεύματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.6.20

Οι συστάσεις Χαρδαλιά στους εκδρομείς του Αγίου Πνεύματος

Τι αναφέρει ο υφυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook. Προσοχή στα μέτρα υγιεινής και τις αποστάσεις ασφαλείας.

Την προσοχή όσων βρεθούν στην επαρχία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εφιστά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς ζητά από τους Έλληνες να μην ξεχάσουν τα μέτρα ατομικής προστασίας τα οποία έχουμε υιοθετήσει τόσο καιρό εν μέσω της πανδημίας και τα οποία μας έφεραν αυτή τη στιγμή σε θέση ισχύος. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς, επεσήμανε αρχικά μέσω Facebook πως: «αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας».

«Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός» σημείωσε.

Ακόμη πρόσθεσε πως «το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!» «Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μεχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…» ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.