Πλακιωτάκης από Καστελόριζο: Η Ελλάδα έτοιμη και αποφασισμένη να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.7.20

Πλακιωτάκης από Καστελόριζο: Η Ελλάδα έτοιμη και αποφασισμένη να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα

Ετοιμη και αποφασισμένη να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε τον Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης, ενώ συναντήθηκε με τον δήμαρχο και τοπικούς φορείς. «Η Ελλάδα είναι ικανή, έτοιμη και αποφασισμένη να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα από τον Έβρο έως το Καστελόριζο και την Κρήτη. Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά αν χρειαστεί να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία, ότι θα το πράξουμε», δήλωσε από το Καστελόριζο, ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι το Καστελόριζο είναι ταυτόχρονα το σύνορο, αλλά και η καρδιά της Ελλάδας προσθέτοντας ότι «χρέος όλων και πρώτα απ’ όλα της κυβέρνησης είναι η αυξημένη φροντίδα και το συνεχές ενδιαφέρον για τους κατοίκους του νησιού». «Στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η φροντίδα και το ενδιαφέρον μας αποτυπώθηκαν εμπράκτως τόσο με την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού, όσο και με το έργο της αφαλάτωσης και της διασφάλισης νερού στο νησί» είπε ο κ. Πλακιωτάκης, προαναγγέλλοντας πρόσθετες παρεμβάσεις.