Πάτρα: Στο λιμάνι ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.7.20

Πάτρα: Στο λιμάνι ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, επισκέφθηκε τον ΟΛΠΑ ΑΕ και το λιμάνι της Πάτρας.Ο Υπουργός έγινε δεκτός από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠΑ, Παναγιώτη Τσώνη, ο οποίος ενημέρωσε  τον Υπουργό για τη λειτουργία του λιμανιού, καθώς και για τα μέτρα και τους ελέγχους που διενεργούνται λόγω COVID 19.

Δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη από το λιμάνι της Πάτρας.

Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος υλοποιούν το πλάνο ενισχυμένων ελέγχων, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τους τελευταίους δύσκολους μήνες, η συμβολή του Λιμενικού Σώματος στην προστασία της δημόσιας υγείας υπήρξε καθοριστική.
Πολύ περισσότερο, όταν την ίδια στιγμή προστατεύει με αποφασιστικό τρόπο τα θαλάσσια σύνορα μας.

Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την τόσο σημαντική προσφορά τους, να καλέσω τους επιβάτες να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας και να διαβεβαιώσω όλους όσους επιθυμούν να έρθουν με πλοίο στη χώρα μας ή να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς στα νησιά μας ότι κάνουμε όλα όσα πρέπει ώστε το ταξίδι τους να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια.