Στην Ελλάδα γιγαντιαίο πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.8.20

Στην Ελλάδα γιγαντιαίο πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού

 Tην άφιξη του γιγαντιαίου πλοίου του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού  USS Hershel “Woody” Williams προανήγγειλε ο μέσω Twitter ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ. Πρόκειται για υπερσύγχρονο ελικοπτεροφόρο, το οποίο μπήκε στον στόλο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού μόλις τον περασμένο Μάρτιο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νάπολη της Ιταλίας, πραγματοποιώντας τον παρθενικό του πλου, ως μέλος του 6ου στόλου.

«Θα τα πούμε σύντομα στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του  ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του 6ου αμερικανικού στόλου το USS Hershel “Woody” Williams είναι πλοίο μήκους 230 μέτρων, διαθέτει κατάστρωμα 4.830 τετραγωνικών μέτρων, με τέσσερις βάσεις απογείωσης. Το πλήρωμά το αποτελείται από άνδρες του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, πεζοναύτες και από πολιτικό προσωπικό. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του 6ου στόλου στο Twitter, το πλοίο θα υποστηρίξει δραστηριότητες και ασκήσεις σε Αφρική και Ευρώπη.

 

 

 

 

 

 


eftbjgbx0aapah4.jpg


eftbjgaxoaivul-.jpg

  

ethnos.gr