Το «SUPER JET» και ο καπετάνιος του υποκλίνονται στη Σίκινο - Δείτε βίντεο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.9.20

Το «SUPER JET» και ο καπετάνιος του υποκλίνονται στη Σίκινο - Δείτε βίντεο


 Μια ιδιαίτερη σχέση ενώνει το SUPER JET με τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων και ιδιαίτερα με το νησί της Σικίνου.


Το Cyclades24.gr εξασφάλισε ενα ακόμα βίντεο από το λιμάνι της Αλοπρόνοιας στη Σίκινο με το «SUPER JET» ακόμα φορά να γίνεται δεκτό με έναν ιδιαίτερο, συγκινητικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Ο καπετάνιος θέλησε να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά και βρέθηκε με την πλώρη του πλοίου προς την προβλήτα, κάνοντας μια «υπόκλιση» (βαρώντας την κόρνα του) στον κόσμο που είχε μαζευτεί για να αποχαιρετίσει τους δικούς του. Στη συνέχεια ακολούθησε μια πιρουέτα με το πλοίο να κάνει μια εντυπωσιακή στροφή.


Πραγματικά στενές οι σχέσεις μεταξύ επιβατηγών πλοίων και νησιωτών που τους… φέρνει ακόμα πιο κοντά όσο πλησιάζει ο xειμώνας. Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις, πρόκειται για μια πραγματική ιεροτελεστία αποχαιρετισμού όσων φεύγουν από το νησί.

Μεταξύ άλλων ο τουριστικός πράκτορας του νησιού Παναγιώτης Κουντούρης αναφέρει οτι Η SEAJETS ολοκλήρωσε τα δρομολόγια της για φέτος από και προς το λιμάνι του Πειραιά. Εκ μέρους των κατοίκων της Σικίνου, σας ευχαριστούμε θερμά για τη φετινή σας παρουσία και δίνουμε ραντεβού του χρονου το καλοκαίρι! Καλή συνέχεια με υγεία στα πληρώματα και στην εταιρεία. 

Πηγή: Cyclades24.gr